D205. D206

За РОСИ

   “Роси” ЕООД е създадена през април 2001 г., с основен предмет на дейност търговия на материали и машини за производство на мебели. Тя е изключителен представител на водещи фирми в тази област от Турция, Италия, Гърция, Германия и Китай. Предлаганите от фирмата стоки се отличават с разумно съотношение между качество и цена.

   Сътрудничеството ú с утвърдени и перспективни компании дава възможност да предостави на клиентите най-доброто: конкурентни цени, кратки срокове на доставка, качество и технологични решения.

   В резултат на нарастващото потребителско търсене на нови продукти, фирмата създаде мрежа от професионално оборудвани търговски обекти в цялата страна: Стара Загора, Велико Търново, Русе, София, Плевен, Кърджали, Благоевград, Бургас, Варна и Пазарджик разположени на 20000 м2 застроена търговска площ, както и добре развита собствена транспортна мрежа. Предлаганият и поддържан асортимент е над 8000 артикула обособени в отделни групи.

   “РОСИ” ЕООД разполага със собствена производствена база в гр.Чирпан за производство на: - работни плотове за обзавеждане на кухня в дървесни, мраморни, бетонни и монохромни декори; - ламинирани ПДЧ плоскости в богат асортимент декори и структури; - материали за врати - ламинирани МДФ плоскости, стъклодържатели, первази; - стенни МДФ профили.

   Основни принципи на фирма “РОСИ” ЕООД са лоялност, коректност и уважение към всички партньори.