D205. D206

Разкрой и кантиране

Уважаеми клиенти, новата форма за разкрой изисква предварителна регистрация. За повече информация се запознайте с инструкциите за употреба.

Форма за разкрой Цени за разкрой Инструкции за употреба

Разкрой Центрове Роси:

За улеснението на Вашата работа, предлагаме услугата рязане и кантиране в 10 града в страната: София, Стара Загора, Бургас, Варна, Пазарджик, Велико Търново, Кърджали, Благоевград, Плевен и Русе.

Центровете ни за разкрой разполагат с последно поколение разкройващи и кантиращи машини, което позволява високо качество на изпълнение на услугата.

 

Криволинейно рязане и обработка на HPL Компакт плоскости:

За Ваше удобство предлагаме и криволинейно рязане на ПДЧ/МДФ и компакт плоскости в центровете ни в гр. Стара Загора и Благоевград, като за изпълнението на тази услуга за други градове организираме доставка до някой от нашите складове със собствен транспорт, от където можете да си вземете поръчката.

Допълнителна услуга, която предлагаме е специална обработка на HPL/Компакт плоскости, която позволява изработката на работни плотове (връзки за събиране на плотове под 90 градуса) и на маси със специално фрезоване на ръбовете на компакта (под 45 градуса със заоблени ръбове или стандартно едностранна фаска или двустранно фрезоване).

 

Софтформинг кантиране:

Към 2024г. Роси ЕООД е единствената фирма в България, която разполага със софтформинг технология за кантиране на детайли, която позволява изработката на три различни профила – J профилK профил и Z профил, които се използват с различни функции, като кант дръжки или тънки страници на мебели. Те се изработват по поръчка основно на МДФ плоскости със селекция от кантове, като можете да се снабдите с мостра на този продукт като поръчате от този линк на сайта ни.

Поръчките за рязане и кантиране се пускат единствено през нашата онлайн форма за разкрой, в която можете да се регистрирате напълно безплатно. В нея можете да пуснете своята поръчка до най-удобния за Вас разкрой център на Роси.

 

Специфични поръчки:
- Поръчката за Софтформинг (J, K и Z профили) можете да направите като допълните необходимата информация в „Бележка" към Вашата поръчка.
- Поръчките за криволинейно рязане се пускат като добавите като прикачен файл към Вашата поръчка схема/скица на проекта за криволинейно рязане или чрез описание в „Забележки към заявката".
- За цялостни проекти с по-големи серии еднотипни изделия (напр. хотелско обзавеждане) можем да предложим и цялостна услуга за рязане, кантиране (PUR) и разпробиване на детайлите – необходимо е да се пусне специално запитване до [email protected] за доуточняване на детайлите.

 

Забележка:

Единствено поръчките изработени в разкроите ни в гр. Стара Загора и Бургас (вкл. Велико Търново) се извършват с полиуретаново лепило, което осигурява по-висока влагоустойчивост. В разкрой центровете ни в останалата част от страната се кантира с PVA лепило, което е утвърдения стандарт в страната.

След пускане на Вашата поръчка във формата ни за разкрой ще получите обаждане от наш представител, който ще ви информира за цената и срока на изпълнение на Вашата поръчка.

* Заявки за разкрой се пускат само през нашата онлайн ,,Форма за разкрой”.

* Поръчки за разкрой се изпълняват само след заплащане на цената на материала и услугите.